Poslední dny v 5.B

1. stupeň
čtvrtek 27.06.2024 |Mgr. Lenka Hollá |Všechny aktuality

Ukončení páté třídy si zaslouží být ve velkém stylu! Proto jsme se s páťáky z Béčka vydali nejen na výlet do Darkoviček, spali ve škole a ještě navštívili fungl novou hasičárnu. ....

Ukončení páté třídy si zaslouží být ve velkém stylu! Proto jsme se s páťáky z Béčka vydali nejen na výlet do Darkoviček, spali ve škole a ještě navštívili fungl novou hasičárnu. 

Výlet do bunkru byl náročný, vyzkoušeli jsme prakticky všechny dopravní prostředky kromě metra a letadla! Ve vojenském opevnění jsme prozkoumali nelehké podmínky obrany našeho pohraničí ve Slezském zemském muzeu a přímo v bunkru jsme objevili podzemní podlaží, střílny a také krásné okolní Darkoviček.

Únava byla sice veliká, ale to nás neodradilo od dobrodružství spjaté se spaním přímo ve škole. Abychom se po náročném výletu protáhli, skočili jsme se podívat na lezeckou stěnu. Na večer jsme si objednali vynikající pizzu a aby toho nebylo málo, naše děvčata si pro nás přichystala bojovku na zakončení celoročního tematického putování s Harry Potterem.

Na tvrdé podlaze to věru nebylo jako doma ve vlastní postýlce, ale náramně jsme si to užili. Za odměnu jsme se na další den vydali na prohlídku nové hasičárny.

Děkuji za krásné zážitky všem dětem ze třídy 5.B po celé dva roky. Jste skvělá parta, do života nejen na druhém stupni Vám přeji hodně píle, štěstí a srandy v novém kolektivu.

Celou fotogalerii najdete na školním Facebooku.


Zaměřujeme se na samostatné myšlení,

výběr a třídění informací a schopnost využití získaných poznatků při řešení problémů